Bestil en helt gratis salgsvurdering

Sælg bolig

At sætte sin bolig til salg er en stor beslutning forbundet med usikkerhed, økonomiske konsekvenser og mange spørgsmål. Det er derfor vigtigt, at du vælger en ejendomsmægler, du har tillid til.

Hos Amager Bolig har vi et ønske om at være boligejernes foretrukne valg når man skal sælge sin bolig. Vi er et erfarent team hvor seriøsitet, ærlighed og god service er nøgleord. Her bliver man fulgt sikkert igennem alle handlens faser, og der bliver taget tid til at forklare hvordan bolighandlen kommer fra A til Z.

Som sælger, vil du hos os have tilknyttet en primær ejendomsmægler som vil stå for salget af din ejendom. Derved undgår vi at der går noget tabt i kommunikationen mellem køber, mægler og sælger. Klar kommunikation er forudsætningen for en problemfri handel, og du skulle gerne stå tilbage med en oplevelse af, at når købsaftalen er underskrevet, og ejendommen er overdraget, at der er overskud til at fokusere på din nye bolig. Fra vores to forretninger har vi mulighed for at afdække 2791 Dragør, 2300 København S og 2770 Tårnby som ligger lige i smørhullet mellem butikkerne, og vores ekspertise er ikke til at tage fejl af. Foruden de typiske salg af villaer og lejligheder, håndterer vi også salg af kolonihavehuse og haveforeningshuse med helårsstatus til beboelse.

Når du sælger din bolig via Amager Bolig, vil du have effekten af at have til salg via vores 2 butikker som henholdsvis ligger centralt på Amagerbrogade 277 og Strandgade 36 i Dragør, på havnen.

Din ejendom vil blive annonceret på både boligsiden.dk og boliga.dk. Derudover vil din ejendom også være at finde på de store kædemægleres hjemmesider, som home.dk, nybolig.dk, edc.dk, danbolig.dk og estate.dk da disse i dag også fungerer som søgemaskiner.

Vil du vide hvad forskellen på os og ”de andre” er? Så kig forbi en af vore butikker til en uforpligtende snak om dit boligsalg, eller ring og bestil en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 69 80 80 10