Referencer

Tak til Amager Bolig

Jeg har netop solgt min ejerlejlighed på Wibrandtsvej via Amager Bolig.
Britt var min foretrukne mægler til opgaven, da vi ved tidligere bolighandler har haft et fantastisk samarbejde.
Ud over hendes meget professionelle og effektive håndtering af salget, har hun været virkelig fleksibel i forhold til, at svare på spørgsmål undervejs i processen.

Rikke, sælger af Wibrandtsvej 61A, St.

Top-stjerner til Amager Bolig

Hej Christian
Tak fordi du fik det til at lykkes. Det giver mig så meget glæde midt i en svær tid at vide, at jeg skal flytte ind et sted, hvor der er sjove, søde mennesker.
Jeg må sige, at jeg har haft mine kvaler med ejendomsmæglere de seneste måneder, så det var virkelig dejligt at møde dig, og at kunne stole på dig. Det var ellers ikke den opfattelse jeg havde af ejendomsmæglere, som smuttede fra aftaler, ikke ringede tilbage, eller ikke fortalte sandheden - så top-stjerner herfra!

Maise, amager d. 18.11.2020

Tryghed ved køb af bolig

”Vi er førstegangskøbere og var helt grønne på området. Vi fik anbefalet Victoria som køberrådgiver og vi har på ingen måde fortrudt vores valg. Vi fik gennemgået processen fra start til slut og vi har været 100% trygge fra dag 1. Vi har fået hurtigt svar på alle vores spørgsmål og været med på sidelinjen ved alle ting. Victoria skal have den største anbefaling herfra”

Anna Marker

Mægler med særlig kompetence i haveforeningshuse

Vi har haft stor fornøjelse af vores samarbejde med Britt fra Amagerbolig i forbindelse med salg- og køb af bolig.Vi ringede til Amagerbolig, da vi gik med salgstanker og fik en vurdering på vores hus.Vurderingen gav os mod på at sætte huset til salg og vi var så heldige at have købere så snart vi luftede salget i vores haveforening.Huset blev solgt til prisen og Amagerbolig var en kæmpe hjælp og varetog hele salgsprocessen meget professionelt. Vi fik hjælp til at få ryddet god og grundigt op i BBR og gamle byggesager på ejendommen, som vi i sin tid valgte at overtage da vi købte – Og det giver en virkelig god fornemmelse i maven at sælge et hus videre hvor tingene er i orden!I samme omgang, skulle vi også bruge en rådgiver i forbindelse med køb af vores nye hus. Den grundighed Britt udviste i salget af vores ejendom, gjorde at vi følte os virkelig trygge ved også at have hende med os i købsprocessen.
Alt er forløbet helt efter planen og Britt er virkelig et rart menneske at samarbejde med – Jeg savner faktisk de lange samtaler midt i alle processerne, der mest af alt virkede som en hygge-samtale med en ven. 😊
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Amager Bolig!

Nønne fra Engly 56

Kemi og tillid er altafgørende ved en bolighandel

Vi har som køber haft et godt forløb med Amager Bolig. Kommunikationen har været hurtig og god, samt har Preben og Victoria været meget imødekommende og nærværende i handlen. Vi opfatter Amager Bolig som ærlige, åbne og med en meget nem kommunikation. Der er ikke noget Amager Bolig kunne ha gjort anderledes, og vi vil helt klart bruge Amager Bolig i en evt. senere ejendomshandel.

Thomas Flindt & Kate Kalsø, Ved Lindelund 196

Rådgivning med kompetence og forståelse

Jeg valgte at benytte Amager Bolig som mine køberrådgiver, fordi en af mine bekendte har haft en virkelig god oplevelse hos dem. Min rådgiver Victoria har altid været til at få fat på og besvare eventuelle spørgsmål. Servicen har været fantastisk, og der har ikke været nogen skjulte udgifter, og jeg er blevet opdateret / informeret undervejs. Der er ikke nogen ting min rådgiver kunne gøre anderledes, og jeg vil derfor anbefale Amager Bolig fremadrettet

Vh Nick

En mægler med forstand på haveforeningshuse

Britt var uvurderlig da vi skulle købe helårs haveforeningshus.Hun gennemgik tålmodigt en lavine af dokumenter, og formåede at oversætte det hele til et sprog vi kunne forstå.

Det var en fantastisk tryghed at kunne ringe til hende når der dukkede nye papirer og spørgsmål op, som vi skulle tage stilling til, og hver gang var hun imødekommende og forstående for vores bekymringer og uvidenhed. På yderst professionel vis tjente hun som et menneskeligt bindeled mellem os og banker og sælgers mægler, så vi altid følte at vi var i gode hænder.Derfor vil Britt og Amager Bolig uden tvivl være de første vi ringer til, hvis vi en dag vil flytte igen.

Jakob Randrup, Køber af Hf. Kongelund 22

En tryg handel hos en forstående ejendomsmægler

En stor tak til Amager Bolig ApS for et professionelt samarbejde om en hurtig, sikker og trinvis opdelt salgsproces.Rigtig god vejledning og et højt serviceniveau. Altid venlig og imødekommende ved henvendelse i forretningen, telefonisk, pr. mail eller SMS. Et behageligt og kompetent bekendtskab.

Torben, Sælger af Stjernebakken 9, 2770 Kastrup

Kompetent køberrådgivning hos Amager Bolig

Kære Christian,
Du har været og er meget professionel og tillidsvækkende, og samtidig personlig og tålmodig, og holder altid aftaler.Det er derfor meget trygt at have dig som køberrådgiver, når man bevæger sig ud/rundt på det brogede boligmarked.

Kurt og Tina, køber til Engvang 76

Amagers ejendomsmægler nr. 1.

Kære Preben og Victoria

Vi kan kun tilslutte os Gert og Jans rosende ord til jer.
Mange tak fordi I både fandt de rigtige købere og fik solgt vores hus. Og tak fordi I sideløbende fik forhandlet aftalerne med sælgerne til vores nye hus på plads. Selv om det er et meget stressende forløb at købe og sælge hus, kom vi med jeres hjælp igennem det på tryggeste og bedste vis.
Godt arbejde. Vi troede faktisk ikke rigtig selv på, at det kunne lade sig gøre, men I gjorde det. I fortjener og får vores bedste anbefaling.

Bedste hilsner Thomas og Alexandra, sælger af Slusevej 33

Kompetent og ærlig ejendomsmægler

Hej Victoria og hele AmagerBolig
Tak for en god handel.
Set i lyset af al den negative medie I som ejendomsmæglere er udsat for i øjeblikket, synes jeg det er på sin plads at fortælle jer, at vi som købere af Slusevej 33 på Amager har haft en rigtig god handel - men en ejer (Preben) som både er kompetent og ærlig.

Vi har handlet mange gange og har tit været “udsat” for flotte unge mænd, som har været alt for meget og hvis man gik dem på klingen, ikke vidste ret meget om ejendommen eller om ejendomshandel - så det var meget trygt at være i hænderne på professionelle.
HVIS I har lyst til at bruge vores mail til noget - også i jeres henvendelser overfor andre kunder er det helt okay - det ville være rart med mere af jer og mindre af det der skrives om i aviserne i øjeblikket.

Gert og Jan Horsted, Køber af Slusevej 33

Effektiv og kompetent ejendomsmægler - Måske Øen´s bedste

Skal man sælge sin bolig vil jeg anbefale at man prøver AMAGER-BOLIG.Kort og godt et stærkt prof team der overholder deres aftaler og tilmed har fingeren på pulsen. Mit boligsalg forløb prof med super opfølgning I hele salgsperioden som faktisk var ret kort.

Tak for et godt samarbejde.

Søren Dragør.

Søren - Sælger af Birketinget 16, st.

Dedikeret og kompetent ejendomsmægler

Vi kunne ikke have ønsket os en mere kompetent og dedikeret mægler end Christian Larsen og hans hold hos Amager Bolig. Deres hjælp til både opdeling og salg af vores afdøde fars villa på Amager har været professionel, kyndig og behagelig. Vi har fået præcis det salg og pris vi gerne ville have. Vi kan derfor trygt give vores varmeste anbefalinger.

Peter Lind, Sælger af Rialtovej 16

Kyndig rådgivning hos Amager Bolig

Da vi pludselig havde taget os selv i at starte en prisforhandling på et dejligt hus i Kastrup, gik det også op for os, hvor meget papirarbejde sådan en købsproces indebærer. Som førstegangskøbere var vi meget nervøse for at overse vigtige informationer (eller mangel på samme!) i bl.a. salgsmaterialet samt i de øvrige informationer, man kunne slå op om grunden, og derfor ledte vi efter en køberrådgiver, som kunne fortælle os, hvad vi skulle være særligt OBS på.

Vi henvendte os skriftligt til et par køberrådgivere med både advokat- og ejendomsmæglerbaggrund, men efter at være blevet ringet op af Britt Ahlefeld Engel, hvor vi diskuterede vores situation, var vi ikke i tvivl om, at hun var den rigtige til at hjælpe os.

Hun satte sig ind i sagen med det samme – og dermed mener vi, at hun faktisk kontaktede salgsmægleren for os allerede en time efter vores telefonsamtale – og det var en kæmpe lettelse fra første øjeblik! Hun vidste, hvad der skulle tjekkes op på af formaliteter, og vi kunne læne os lidt mere tilbage og få et tiltrængt pusterum.

De efterfølgende uger vejledte hun os meget professionelt, både personligt, via mail og over telefon. Der blev indhentet de nødvendige papirer vedr. hus og ejendom, og Britt gennemgik det hele og besvarede alle vores spørgsmål, samtidig med at hun besvarede de henvendelser, der var fra sælger og sælgers mægler. Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem, og vi har på intet tidspunkt fortrudt, at vi brugte 6.800kr på køberrådgivning hos Amager Bolig. Tværtimod!

Vi kan virkelig anbefale Amagerbolig - og især Britt – når det kommer til køberrådgivning. Hun har kendskab til Amager, og hun er professionel i sin tilgang til arbejdet, samtidig med at hun er virkelig hjælpsom og hurtig på tasterne.

Troels Ringsted og Julie Frederiksen

Når hårdt arbejde lønner sig - Et stort tak til Amager Bolig

Vi vil gerne takke jer for en god behandling. Vi syntes især I var gode til alle åbent hus søndagene. I var hurtige med tilbagemeldinger, hvilket var rart. Og Britt skal roses for sin rare og altid imødekommende venlighed. Tak for et godt salg.

 

 

Anne-Dorte og Jan, Snoghøj Alle 11

Købt og solgt gennem Amager Bolig

Da jeg købte lejligheden, var Amagerbolig sælgers mægler. På grund af de gode erfaringer med dem, valgte jeg dem som mægler for mig da jeg 4 år senere solgte lejligheden. De har godt lokalkendskab til Amager, kender markedet, og har leveret en professionel håndtering af både salget og den efterfølgende sagsbehandling. Det var ikke let at sælge lejligheden henover sommeren 2018 (nedgang i markedet og alt for godt vejr), men de kørte utrætteligt løs med fremvisninger, som til sidst gav pote. De er venlige og effektive og professionelle, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger.

Michael Engvold, sælger af Holmbladsgade 11, 4. tv.

Øens ejendomsmægler

Vi har været meget tilfredse med Amager Bolig. Christian og Britt har gennem hele salgsprocessen været utrolig venlige, dygtige og pålidelige. Der har været klar og tydelig kommunikation. Ikke mindst, har der været hurtige svar tilbage når vi havde spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Amager Bolig.

Anders og Anja - Sælger af Søren Norbys Alle 18, Eberts Villaby

Rækkehus i Tårnby - Solgt på kun 3 uger

Christian, Britt og Morten er super hjælpsomme og har i den grad styr på Amager. Det kan være en følsom affære at sælge, men hos Amager Bolig er man klar til at hjælpe med det hele. Jeg kan varmt anbefale Amager Bolig, da det er super vigtigt at din mægler er lokal kendt.

Susan Sørensen - sælger af Tagetesstien 9

Amagers mest lokale ejendomsmægler

Hej Amagerbolig.

Vores hussalg er nu afsluttet, derfor vil vi (Lars & Lone) sige tak for en fantastisk behandling med super info og altid åbent hus en af weekenddagene samt fremvisninger.

Pga. jeres autoritet og dygtighed faldt alt på plads til vores fordel.

Lars og Lone, sælger af Nøddevang 4

Professionalisme og effektivitet

Amager Bolig har hjulpet os i forbindelse med salg af hus i Sundby og køb af et andet på Sjælland. Det har været et samarbejde præget af professionalisme og effektivitet hos mæglerne – og samtidig af en følelse af, at her var nogle gode venner, der ville os det bedste. Specielt vil jeg fremhæve Britt Ahlefeld Engel, der gennem hele forløbet var vores klippe. Var der mindste tvivl om noget, ringede man til Britt – og fik straks en forklaring eller en løsning på problemet. Gennemført effektivt. Og det gjaldt både salget, der forløb ganske gnidningsløst, og købet af huset på Sjælland, hvor der var et par knaster, som Britt fiksede. Så vi kan på det varmeste anbefale Amager Bolig til alle, der skal købe eller sælge.

Maggie Svarstad og Christian Foss, sælgere af Iranvej 22.

Positivt samarbejde

En kæmpe tak til Britt Ahlefeld Engel og Amager bolig for et yderst professionelt stykke arbejde ifbm salget af vores hus i Tårnby. Lige fra starten, har samarbejdet os og Britt imellem været positivt, "nede på jorden" og meget tillidsfuldt. Britt har været yderst engageret i salget, afholdt adskillige åbent hus arrangementer og gjort et fantastisk stykke arbejde med at få vores hus solgt. Vi har ikke en finger at sætte på Britt og Amager bolig og kan derfor varmt anbefale dem til andre.

Michelle & Thomas Falkenberg Gønge

Både købt & solgt hos Amager bolig

Vi har indenfor en kort tid både købt og solgt bolig gennem Amagerbolig. Både som køber og sælger har det været en fornøjelse, at arbejde sammen med Amagerbolig. Som køber har vi oplevet Amagerbolig som sælgers repræsentant, godt forberedt til fremvisninger, samt fair og sobre i den endelige forhandlingssituation, hvor mæglers opgave selvfølgelig var, at få den bedst mulige pris for ejendommen. Som sælger har det været en fornøjelse at arbejde sammen med Amagerbolig. Amagerbolig er efter vores mening meget kompetente og vi har gennem hele forløbet haft en rigtig god dialog. Som både køber og sælger kan vi anbefale Amagerbolig og vi ser det som en stor styrke, at der kun har været to personer fra Amagerbolig inde over både vores køb og salg af bolig.

Kasper & Sisse, Valmuevej 10, 2.

Vellykket samarbejde

Jeg har haft et ualmindeligt vellykket samarbejde med Britt Fra Amager Bolig. For 3 år siden købte jeg mit hus via Britt, en så omsorgsfuld og velforberedt ejendomsmægler har jeg aldrig før mødt. Da jeg i år stod i den situation at jeg måtte sælge igen, kunne jeg ikke forestille mig nogen anden ejendomsmægler end Britt. Efter hvert " åbent hus" eller anden interesse for huset, fik jeg besked om forløbet. Jeg blev altid varslet flere dage i forvejen vedr. Nye eventuelle købere, så jeg havde mulighed for at gøre boligen parat og selv komme ud af huset. Efter endt besøg fik jeg kort tid efter besked om forløbet. Jeg var meget tryg i perioden og huset blev solgt inden for rimelig tid. Min familie og venner har ligeledes følt sig godt behandlet i Amager Bolig.

Susanne Skriver, Sælger af Gyldenrisvej 19

Jeg kan klart anbefale Amager Bolig og Britt Ahlefeld Engel

Jeg har brugt Amager Bolig (Britt Ahlefeld Engel) til at sælge min lejlighed. Britt har igennem hele processen fremstået som en professional og dygtig ejendomsmægler, som på kort tid fik solgt min lejlighed. Hun har løbende holdt mig orienteret om fremvisninger og evt. potentielle købere. Jeg har undervejs følt mig tryg og godt behandlet.

 

Marck Tønnesen, sælger af Greisvej 35, 3

Absolut anbefalelsesværdigt

Top professionel behandling fra Britt Ahlefeld Engel, Amager Bolig, af et lidt vanskeligt salg, der blev håndteret gnidningsløst med et menneskeligt ansigt på almindeligt dansk, så det var til at forstå og følge med. Vi har hele vejen følt vi kunne være trygge og have stor tillid til Britt Ahlefeld Engel.

Molly, sælger af Amager Landevej 82B, st. th.

Glad og tilfreds med hele forløbet

Blev altid modtaget godt af alle på kontoret. Følte det var et team. Altid hurtig tilbagemelding. Glad og tilfreds med hele forløbet. Kan varmt anbefales.

Vera Petersen, sælger af Tønnesvej 34

Kyndig vejledning og kendskab til marked

Jeg har været meget tilfreds igennem hele forløbet og kan varmt anbefale Amager Bolig til andre som søger kyndig vejledning og kendskab til marked.

Camilla Graversen, sælger af Englandsvej 40, 2. tv.

Yderst professionel sagsbehandling

Britt har en meget flot balance mellem en meget venskabelig adfærd og en yderst professionel sagsbehandling. Det giver tryghed både hos sælger og køber.

Erik Christensen, sælger af Wibrandsvej 61A, st.

Tak for samarbejdet endnu en gang

Nærmere om min oplevelse af samarbejdet: Jeg har samarbejdet med Amager Bolig, Preben Larsen omkring to hussalg. De er professionelle, effektive og grundige i deres arbejde. De har et stort kendskab til ejendomsmarkedet særligt på Amager. Dette resulterede i at mit seneste hus blev solgt på to uger til prisen. Jeg kan på det varmeste anbefale Preben Larsen, Amager Bolig.

Chresten Højlund, sælger af Hf. Engly 23

Både køb og salg blev varetaget professionelt

Britt Engel solgte os en bolig, og varetog samtidig salget af vores nuværende hus. Både køb og salg blev varetaget professionelt. Britt var nærværende, lydhør, intuitiv, ærlig og interesseret i at forstå vores behov og forsøge at matche dem. For os var det vigtigt med en god kontakt, ærlighed, og gennemskuelighed. Desuden var Britt at træffe 24-7 og vi følte at vort køb/salg var opprioriteret i den periode processen var i gang. Vi synes vi har fået professionel hjælp med et personligt engagement og kan kun anbefale Britt Engel til fremtidige huskøbere/sælgere

Benedikte & Thomas Frederiksen sælgere af Oxford Have 247

Tryg og informativ dialog fra første dag

Efter at havde set på en del ejendomsmæglersider på nettet faldt jeg over Amager Bolig, der med deres lokalkendskab virkede som det rigtige firma at kontakte vedrørende salg af min lejlighed på Amager. Mit samarbejde med Britt Ahlefeld Engel vedrørende salget har været i en tryg og informativ dialog fra første dag. Jeg føler mig godt behandlet og kan kun anbefale Amager Bolig på det varmeste.

Karl Zilmer sælger af Woltersgade 10, 3. tv.

Vi har været meget tilfredse med lejlighedssalget

Britt har kommunikeret godt med os, vi har følt at vi vidste hvad der skete hele tiden. Dejligt med besked dagen før en fremvisning, holdt døren åben for andre køber, især lige til sidst, samt at hun har magtet nogen vi synes var meget krævende og irriterende. Britts beskeder har givet os tryghed under hele salget. Vi vil klart anbefalede Amager Bolig til andre som skal sælge. Har ikke noget negativt at skrive, for det har virkeligt været godt 😃

Henning og Katja Strøbeck sælger af Amagerbrogade 255, 2. th.

Vi fik solgt lejligheden på to måneder og fik prisen for dem

Da vi skulle sælge vores andelsbolig i Ørestaden, faldt vores valg på Amager Bolig, idet vi på forhånd kendte indehaveren Preben Larsen, som en troværdig mægler. Det var Britt Engel, der blev vores mægler på salget, og samarbejdet fungerede godt. Hun var god til at orientere undervejs, samle interesserede købere på fremvisninger og åbent hus. Der har hele tiden været et højt, personligt og meget behageligt kommunikations- og informationsniveau. Vi har følt os helt trygge i processen, og det der har betyder mest for os har været ærligheden og trygheden.

Louise og Rasmus sælgere af Ørestads Boulevard 59B, 2. 211.

Amager Bolig har fingeren "på pulsen" på boligmarkedet, det er jeg ikke i tvivl om

Amager Bolig har gjort både køber og sælger af min bolig glade. Jeg vil på det varmeste anbefale alle at anvende Amager Bolig. Skulle jeg igen handle bolig ville jeg kontakte Amager Bolig. Man er altid lidt i "syv sind" når man skal vælge en ejendomsmægler. Valget faldt dog på Christian Larsen fra Amager Bolig. Amager Bolig har efterladt et ufatteligt godt indtryk af at samarbejde, og givet mig nye muligheder frem for begrænsninger. både Britt og Katrine har hjulpet fantastisk, og aldrig har jeg ventet på et svar mere end 24 timer, ofte langt kortere, dette trods ferie. Den mest åbne og regulære snak samt et overblik om et salg, fik jeg med Christian, og jeg fik en fornemmelse af der blev lyttet til mine ideer.

Niels Nielsen sælger af Telemarksgade 8, st. th.

Da jeg skulle hjælpe min mor med at sælge hendes andelsbolig, kontaktede jeg Amager Bolig af to årsager

At deres salær var billigere, samt at jeg var blevet opfordret af en ven, der også havde solgt hos dem. Kommunikationen med mægleren har været perfekt. Alt er forløbet efter bogen, og min mor har samtidig sparet ca. 10.000 kr. i forhold til andre mæglere. Det der har betydet mest for os har været en informativ mægler. På en skala fra 1-10 er det en 10'er.

Helle Aastrand og Annelise Sørensen salget af Ålandsgade 23, 3. th.

Jeg valgte Amager Bolig pga gode referencer fra andre i andelsforeningen, der også havde solgt gennem dem

Forud for fremvisninger og åbent hus har jeg fået besked i god tid, og også hurtige tilbagemeldinger hver gang. Jeg har været tilfreds med Britt. Den personlige kontakt med hende har været rigtig vigtig for mig. Det der har betydet mest for mig undervejs har været at Britt er en empatisk og kompetent mægler, der tydeligvis er glad for sit job. Anbefaler gerne Amager Bolig til andre.

Gitte Bille sælger af Mjøsensgade 14, st. tv.

Solgt til prisen på 3 dage

Efter at have prøvet at sælge lejligheden privat, måtte vi erkende at vi ikke fik fat på seriøse købere. Vi henvendte os der, efter et tidligere møde med ejendomsmægler Christian Larsen, til ejendomsmæglerfirmaet Amager Bolig. Straks blev der lavet en aftale om prisfastsættelse og udbudsvilkår. Dernæst fotograf og annoncering. Der blev gjort klar til at holde åbent hus førstkommende weekend, men allerede inden, var der skrevet under på en købsaftale. Godt og yderst kompetent salgsarbejde, gjorde at lejligheden blev solgt til aftalt pris på 3 dage! Vi er meget tilfredse med Ejendomsmæglerformaet Amager Bolig samt den orientering, vi har fået undervejs. Vi kan på det varmeste anbefale andre sælgere at bruge firmaet, som kan sælge, selv i en periode, hvor det ikke er nemt at sælge noget til en forventet pris.

Familien Tønnesen Bendtsen sælgere af Bergthorasgade 32, st.

Inden vi gik i gang med at sælge vores andelsbolig, var vi, af bekendte blevet anbefalet at ringe til Amager Bolig

Vi var hurtigt i gang, og fik solgt til prisen på under en uge. Kommunikationen med vores mægler har været rigtig rar og behagelig. I forhold til til salæret hos andre mæglere, anslår vi at have sparet omkring kr. 25.000. Der var ikke noget undervejs i forløbet der kunne have været bedre. Vi vil klart anbefale Amager Bolig til andre der skal sælge. På en skala fra 1-10 hvor 10 er bedst, er det en 10'er.

June og Christian sælgere af Mjøsensgade 12, 2. th.

Jeg fik solgt min lejlighed indenfor 3 mdr. og "SÅ TIL PRISEN"

Det første møde med Christian, gav mig et håb og en følelse af jeg havde valgt rigtigt. Hos Amager Bolig sidder kompetente og jordnære mennesker, der brænder for deres fag. Christian Larsen som blev "hovedansvarlig" for mit salg, har hele tiden holdt mig opdateret og havde jeg selv spørgsmål, var han kun et tlf. opkald væk. Altid mødt med smil og varme. Jeg kan varmt anbefale Amager Bolig.

Tina Jacobsen sælger af Korsikavej 3, 1. tv.

Vi valgte at tage kontakt til Amager Bolig, primært fordi de annoncerede med et fast salær

Vi mødte kun den ene mægler i det Britt gjorde et godt indtryk og vi derfor ikke havde behov for at møde andre. Undervejs i forløbet er vi blevet holdt godt orienteret og det der har betyder mest for os i salgsforløbet har været den interesse Britt har lagt for dagen.

Sælger af Sixtusvej 4, st. tv.

Vi valgte en mægler, der kendte Hf. Engvang, og det gav et hurtigt salg

Vi valgte Amager Bolig, ved Preben larsen af flere årsager: Mødet med Preben var positivt fra første øjeblik. Kompetent, seriøs og tillidsvækkende. en præcis gennemgang af hverledes en handel hos ham kunne foregå, intet blev pakket ind men sagt præcist og direkte. Det tiltalte os meget at firmaet var uafhængigt, og ikke bundet af en række samarbejdsaftaler. Amager Bolig stod for 6 salg i 2010 i vores forening. Hos Amager Bolig får man derfor en mægler der kender foreningens procedurer ud og ind ved salg og køb, hvilket giver os som sælgere tryghed når ejendommen er solgt. Preben Larsen har desuden været lokal ejendomsmægler på Amager i 25 år, og kendte derfor til Hf. Engvang (skoler, institutioner, idrætsklubber, metro, stisystemer, lokalsamfund osv.) og det var for os et stort plus. Vi er overbevist om at det samme er gældende for dem, som har fået huset fremvist. Det tog ikke lang tid før huset var solgt, og dialogen var under forløbet præcis og relevant. Vi valgte Amager Bolig, ved Preben larsen af flere årsager: Mødet med Preben var positivt fra første øjeblik. Kompetent, seriøs og tillidsvækkende. en præcis gennemgang af hverledes en handel hos ham kunne foregå, intet blev pakket ind men sagt præcist og direkte. Det tiltalte os meget at firmaet var uafhængigt, og ikke bundet af en række samarbejdsaftaler. Amager Bolig stod for 6 salg i 2010 i vores forening. Hos Amager Bolig får man derfor en mægler der kender foreningens procedurer ud og ind ved salg og køb, hvilket giver os som sælgere tryghed når ejendommen er solgt. Preben Larsen har desuden været lokal ejendomsmægler på Amager i 25 år, og kendte derfor til Hf. Engvang (skoler, institutioner, idrætsklubber, metro, stisystemer, lokalsamfund osv.) og det var for os et stort plus. Vi er overbevist om at det samme er gældende for dem, som har fået huset fremvist. Det tog ikke lang tid før huset var solgt, og dialogen var under forløbet præcis og relevant.

Anette og Lau Rye sælgere af Hf. Engvang 101

Der har været gode snakke og fin information undervejs

En af mine veninder havde solgt sin bolig igennem Amager Bolig, og var meget begejstret for hendes forløb. Da jeg stod for at skulle sælge min egen andelsbolig bestemte jeg mig for også at benytte Amager Bolig. Der har været gode snakke og fin information undervejs og jeg har følt mig tryg i sagsforløbet. I starten var der grundet ferie mm, to forskellige mæglere i butikken der varetog mit salg, men de sidste måneder havde jeg den samme, som også fik afsluttet med køberen. På en skala fra 1-10 giver jeg et 9 tal. Jeg vil selv benytte Amager Bolig igen, ligesom jeg også vil anbefale dem til andre der skal sælge deres bolig.

Jane Hauerberg sælger af Mjøsensgade 10, st. tv.

Salget gik hurtigt og til prisen

Grundet en god reference fra familien, valgte vi også at sætte vores bolig til salg hos Britt hos Amager Bolig. Det kan siges kort: Salget gik hurtigt, og til prisen - alt er forløbet fremragende.

Morten Rasmussen og Kamilla Smulko sælgere af Hammelstrupvej 17, st. th.

På en skala fra 1-10, er det 10 herfra

Jeg vil både selv benytte Amager Bolig igen, og også anbefale dem til andre sælgere. Jeg skulle sælge min andelsbolig, og blev anbefalet at kontakte Amager Bolig. Servicen hos Amager Bolig har været rigtig god. Britt har altid været til at få fat i, og har haft styr på hvad der skulle ske i forløbet. Efter fremvisninger og åbent hus blev jeg informeret hurtigt og fik god feedback. Jeg anslår at have sparet mellem kr. 20.000 og 25.000 i forhold til andre mæglere. Det der har betyder mest for mig i forbindelse med salget var at jeg havde en mægler jeg kunne tale med. Idet jeg selv var bosiddende i England, betød det meget at hun var godt til at informere mig undervejs. Der var en rigtig god, åben og ærlig kommunikation.

Lone Jensen sælger af Sognefjordsgade 8, 4. tv.

Hos Amager Bolig får du lige lidt ekstra

Jeg vil bare sige tusind tak til Amager Bolig for støtte og salg af min andelsbolig. Jeg kan varmt anbefale Amager Bolig (har gjort) til andre dels fordi Amager Bolig er lidt billigere i salær. Dels har Amager Bolig været en stor støtte under hele salget. Hos Amager Bolig er man ikke bare en kunde, men Amager Bolig rådgiver/lytter til både sælger og køber så alle bliver tilfredse.

Berith Larsen sælger af Kastrupvej 114, st. tv.

Fleksibel løsning og hurtigt salg

I forbindelse med jeg kiggede på ny bolig, mødte jeg Christian og jeg vidste derfor, at når han præsenterer en bolig, gør han det på en professionel måde, der samtidig er tro overfor de værdier boligen repræsenterer. Jeg var derfor ikke i tvivl, da jeg skulle sælge min bolig om, at Amager Bolig skulle hjælpe mig med det. Hele forløbet fra vurdering og fastlæggelse af salgsstrategi til det endeligt salg er gået super hurtigt, og samtidig har Christian udvist en stor grad af fleksibilitet, som for mig var ganske afgørende. Jeg kan derfor anbefale Christian, hvis man står og skal sælge sin bolig.

Mette Bjarnholt sælger af Venedigvej 13, 3. tv.

Et hurtigt salg, god kommunikation og service

Der var flere grunde til at jeg valgte at benytte Amager Bolig til salget af min andelsbolig. Det at de ikke var med i en stor kæde, at salæret ikke var ret højt, samt at jeg fra en veninde som også solgte derigennem fik et positivt indtryk af Amager Bolig. Det har været et yderst tilfredsstillende forløb. Et hurtigt salg, god kommunikation og service. Der er en behagelig atmosfære på kontoret hos Amager Bolig. Jeg vil med glæde anbefale Amager Bolig til andre der skal sælge.

Kirsten Bidstrup sælger af Grækenlandsvej 22, 1. tv.

Seriøs og effektiv ejendomsmægler

Jeg valgte Christian Larsen fra Amager Bolig som ejendomsmægler til at sælge min 3 værelses andelslejlighed fordi jeg havde tiltro til at han kunne sælge min lejlighed inden for rimelig tid. Det var vigtigt, at få en seriøs og realistisk vurdering af min bolig idet jeg var fraflyttet lejligheden og dermed sad med dobbelt husleje. Jeg havde tidligere stødt på Christian Larsen i ejendommen idet han har solgt flere af lejlighederne i vores forening, og mente derfor, at han havde den rette indstilling og kendskab til både området og ejendommen. Christian Larsen præsterede et meget tilfredsstillende salg i løbet af ca. 2 måneder. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Amager Bolig og Christian Larsen, han er effektiv engageret og tillidsvækkende.

Annette Ottesen sælger af Korsikavej 9, 4. tv.

Personlig og effektiv bolighandel

Jeg skrev under på en formidlingsaftale med Amager Bolig om salg af min andelslejlighed den 4. oktober. Den 3. november underskrev køber og jeg de sidste dokumenter og min lejlighed var solgt. Jeg har fra første dage haft stor tillid til Christian Larsen fra Amager Bolig. Han er meget reel og ærlig, gav ingen falske forhåbninger og sammen fandt vi frem til en pris på min lejlighed der var både passende og realistisk. Christian har under hele forløbet været til at få fat på, han ahr stillet sig til rådighed med råd og vejledning og (tålmodigt) givet sig tid til at tale med mig. Jeg giver min varmeste anbefalinger til Christian Larsen og Amager Bolig for en personlig og effektiv bolighandel.

Anette Agerskov sælger af Spentrup Allé 1, 1. th.

Dialogen undervejs i forløbet har været god

Da jeg skulle sælge mit haveforeningshus rettede jeg henvendelse til Amager Bolig som havde flere huse til salg i samme forening. Det, sammen med den hurtige responsjeg fik forud for første møde gjorde at jeg ikke behøvede flere tilbud fra andre mæglere. Dialogen undervejs i forløbet har været god og jeg har fået de informationer og opfølgninger der skulle til. Fin service med hurtige svar pr. telefon og mails. På en skala fra 1-10 giver jeg et 9 tal. Dette skyldes absolut ikke Amager Bolig, men blot at der undervejs i salgsprocessen var et par ikke helt seriøse købere. Jeg kan klart anbefale Amager Bolig til andre der skal sælge deres bolig.

Kim Bilevits sælger af Hf. Engly 7

Kommunikationen har været super god

Kommunikationen med Britt har været super god. Hun har været nem at få fat i, vendte hurtigt tilbage på alting og har generelt været meget forklarende, konstruktiv og hjælpsom. Vi havde samtaler med flere forskellige mæglere inden opstart af vores lejlighedssalg, og valgte Amager Bolig fordi vi fik et rigtigt godt indtryk af Britt, som en både dygtig og erfaren ejendomsmægler, og som en rar og imødekommende person. Et ekstra plus var, at sammenlignet med andre mæglere, var tilbuddet fra Amager Bolig det billigste. Det gik ret hurtigt med at få solgt vores villalejlighed, så det var kun få fremvisninger og de fungerede helt fint. Vi blev varslet i god tid og fik god feedback bagefter. Det der har betydet mest for os er at vi har haft en mægler der gennem forløbet har haft stor fokus på vores salg og har hjulpet os godt igennem processen. Topkarakter herfra.

Mette og Claus Bruun sælger af Oxford Allé 80, 1.

Perfekt kemi med den lokale mægler - Køberkartotek der virker.

Da vi skulle igang med at sælge vores hus, henvendte vi os bl.a. til Amagerbolig, da de lige havde solgt et hus på vejen på kort tid. Kemien var perfekt, og vores hus blev solgt på en uge, uden annoncering på nettet.Køberne blev fundet i deres køberkartotek. Vi har været super glade for forløbet med mægler, hurtig kommunikation uanset tidspunkt, professionel håndtering og vi følte at vores mægler var "vores kvinde". Alt i alt en rigtig god oplevelse. Der var ikke noget vi havde ønsket anderledes og gir 10 ud af 10 mulige, og kan kun anbefale Amagerbolig til andre der skal sælge.

Sælger af Vittrup Alle 34B, Gert og Anni Møker

Solgt til prisen på bare 5 dage efter at have været til salg i mere end 400 dage i en større mæglerkæde.

Det er fantastisk at de kun med et åbent hus arrangement havde mere end 8 interesserede familier og hele 2 købere. Havde vi da bare valgt Amager Bolig første gang, papirer og dokumenter og en perfekt orientering fra Britte Ahlefeldt Engel på mail og sms fået ikke bedre, oven i købet til en fornuftig pris. Så vi kan på det varmeste anbefale Amager Bolig.

Sælger af Vittrup Alle 23a, Erling Skovbøg

Indgående kendskab til Amager

Vi valgte Amager Bolig på grund af deres indgående kendskab til Amager. For os var det vigtigt at kunne samarbejde med en mægler der var lokalkendt og kunne vurdere vores bolig korrekt. Vi føler at vi har fået meget for pengene. Alt har fungeret perfekt og gnidningsløst, og det har været et dejligt og nemt forløb for os. Kommunikationen har været i top, konkret og dejlig direkte dialog samt opfølgning gennem hele forløbet. På en skala fra 1 - 10, er det er 10´er. Vi vil til hver en tid anbefale Amager Bolig til andre der skal sælge.

Helle og Søren Søgaard

Troværdig mægler uden salgsgas

I forbindelse med en fremvisning af en andelslejlighed hos Amagerbolig , fik vi aftalt at de også skulle komme og kigge på min egen ejerlejlighed, som stod for et salg. Jeg havde møde med andre mæglere, men endte med at sætte til salg hos Amagerbolig, som også havde den andelsbolig jeg gerne ville købe. Salæret var rimeligt og opstarten foregik i afslappet stemning, uden mere salgsgas end nødvendigt er. Processen med fremvisninger og åbne huse, har fungeret super fint og smertefrit. Kommunikationen med mægler har været fantastisk, både via telefon, mail og sms. Personligt og altid med et smil. Det der har betydet mest for mig i forløbet er at jeg fik solgt til en god pris, jeg var tilfreds med, og jeg fik andelsboligen jeg gerne ville købe. Der er ikke noget Amagerbolig skulle have gjort anderledes. Alt er gået op i en højere enhed. En 10´er ud af 10 mulige.

Jens Peter Press, Sælger af Lemnosvej 22, 2. .tv.

Jeg valgte Amager Bolig pga. et lavt fast salær

Forløbet har været ret kort, idet køberen til min lejlighed allerede dukkede op efter få dage. Grundet papirgangen gik der yderligere et par uger inden salget var endeligt. Jeg mener at have sparet ca. kr. 20.000,- i forhold til andre mægleres salærer. På en skal fra 1-10, er det et 9 herfra. Det sidste point kunne have været med hvis der have ligget en folder over boligsalget fra start til slut, så man undervejs selv kunne have læst sig til proceduren. Jeg har dog fået informationer undervejs fra mægleren, med da jeg var 1. gangsælger, kunne det have været fint med noget på skrift. Jeg vil klart anbefale Amager Bolig til andre der skal sælge.

Sælger af Greisvej 25, st.tv. 2300 København S, Christian.

Kommunikationen med min mægler har været i top, og det er også den der har betydet mest for mig igennem mit salg. Jeg har fået en god og professionel behandling og Britt har altid haft et smil på og været en stor støtte for mig under forløbet

Jeg kontakt til 4 forskellige mæglere da jeg skulle i gang med at sælge min villalejlighed på Amager. Af de 4 jeg havde møde med, havde jeg den bedste følelse med Britt hos Amager Bolig. Derudover var salæret også billigere end de andre kunne tilbyde. Jeg vil klart anbefale andre at sælge gennem Amager Bolig.

Alison Lyng, sælger af Kirsten Kimers Vej 6B, 1. sal

Jeg valgte at bruge Amager Bolig til at sælge min ejerlejlighed idét jeg fra en tidligere kunde havde fået dem anbefalet. Jeg har været fuldt ud tilfreds med deres håndtering af salget og ikke mindst kommunikationen undervejs.

Der har været stort fokus på salget af min lejlighed, og det er betryggende at vide, at når man har underskrevet en formidlingsaftale, ikke blot er én i mængden blandt mange andre sælgere. Amager Bolig har leveret et yderst professionelt og tilfredsstillende salgsarbejde. At jeg har opnået udbudsprisen på min bolig og at jeg har sparet ca. kr. 15.000,- på salæret gør, at Amager Bolig får mine varmeste anbefalinger med på vejen med 10 store stjerner ud af 10. Der har været stort fokus på salget af min lejlighed, og det er betryggende at vide, at når man har underskrevet en formidlingsaftale, ikke blot er én i mængden blandt mange andre sælgere. Amager Bolig har leveret et yderst professionelt og tilfredsstillende salgsarbejde. At jeg har opnået udbudsprisen på min bolig og at jeg har sparet ca. kr. 15.000,- på salæret gør, at Amager Bolig får mine varmeste anbefalinger med på vejen med 10 store stjerner ud af 10.

Henrik Vinther, sælger af Hyacintgården 3, 1. th.

Efter det første indledende bekendtskab følte vi at Amager Bolig var meget nede på jorden, behagelige og troværdige. Vi har været informeret i god tid inden fremvisning/åbent hus og har ved hver fremvisning fået opfølgninger straks efter.

Kommunikationen med vores mægler Britt har været effektiv, personlig og meget behagelig. Hun har givet tilbagemeldinger og svaret på spørgsmål lynhurtigt, også om aftenen og på fridage. Servicen har været helt i top og vi har følt os meget velkomne med alle vores spørgsmål hos både Britt og generelt hos Amager Bolig, under hele forløbet. Virkelig en service langt ud over forventet! Vi mener at have sparet ca. 25.000 kr. Dertil kommer at Britt formåede at sælge lejligheden til mere end udbudsprisen og på under 1 uge. Den personlige og tætte kontakt til hende har været guld værd. Vi har hele vejen igennem følt os fuldt informeret og været meget trygge med at alt foregik efter vores interesse. Vi har allerede anbefalet Amager Bolig til andre der skal sælge i den nærmeste fremtid, og ville også selv benytte dem igen. På en skala fra 1-10 hvor 10 er bedst, er det 10. Kommunikationen med vores mægler Britt har været effektiv, personlig og meget behagelig. Hun har givet tilbagemeldinger og svaret på spørgsmål lynhurtigt, også om aftenen og på fridage. Servicen har været helt i top og vi har følt os meget velkomne med alle vores spørgsmål hos både Britt og generelt hos Amager Bolig, under hele forløbet. Virkelig en service langt ud over forventet! Vi mener at have sparet ca. 25.000 kr. Dertil kommer at Britt formåede at sælge lejligheden til mere end udbudsprisen og på under 1 uge. Den personlige og tætte kontakt til hende har været guld værd. Vi har hele vejen igennem følt os fuldt informeret og været meget trygge med at alt foregik efter vores interesse. Vi har allerede anbefalet Amager Bolig til andre der skal sælge i den nærmeste fremtid, og ville også selv benytte dem igen. På en skala fra 1-10 hvor 10 er bedst, er det 10.

Malene Schibitz & Jeppe Nielsen, sælger af Smålandsgade 6, 2. th., 2300 København S

Processen har været rigtig god, og jeg fik solgt lejligheden på første fremvisning

Inden jeg skulle sætte min lejlighed til slag, var jeg stødt på Amager bolig i de lokale aviser og på nettet. Processen har været rigtig god, og jeg fik solgt lejligheden på første fremvisning. Samarbejdet med min mægler Britt har været perfekt hele vejen igennem. God service og prisen blev sat rigtigt. Det der har betydet mest for mig er den korte salgstid, samt en større besparelse på salæret. Amager Bolig kan klart anbefales til andre, der skal sælge. God lokalkendt mægler.

Sonja Lomholt, sælger af Georginevej 12, 2. th., 2300 København S

Uovertruffen kommunikation

Vi kontaktede Amager bolig pga anbefaling fra andre. Forløbet har været upåklageligt og tog sammenlagt halvanden uge. Kommunikationen med vores mægler har været uovertruffen. Vi kan varmt anbefale andre at benytte Amager bolig, på en skala fra 1-10 er det 10 herfra.

Mai-Britt Bonde, sælger af Holmbladsgade 11, 1. tv.

Troværdig mægler

"Jeg mødte aldrig Britt i forbindelse med hendes salg af min lejlighed i København. På baggrund af nogle få telefonsamtaler solgte Britt hurtigt min lejlighed til en fornuftig pris. Britt tog ansvaret for alle opgaver i salgsprocessen, hvilket var en stor fornøjelse, da jeg bor i Jylland og har en travl hverdag." Jens

Sælger af Holmbladsgade 11, 4. mf.

Vi blev anbefalet at tage fat på Amager Bolig og Christian Larsen af nogle venner da vi skulle sælge vores andelslejlighed

og det gjorde vi så, og kan uden tvivl give anbefalingen videre. Udover, at der ikke er andre mæglere der kunne matche deres salær, har det været en utrolig god og professionel service vi har fået, og man kan tydeligt mærke deres ekspertise inden for boligmarkedet. Derudover kan man tydeligt mærke, at de har sat sig ind alt der er med boligen og lokalområdet at gøre. Sammen satte vi os ned og aftalte en pris samt lavede en handlingsplan som vi alle mente var realistisk og fornuftig. I løbet af en måned var der skrevet under på en købsaftale til den udbudte pris. Derfor kan vi varmt anbefale Amager Bolig som ejendomsmægler til alle der skal handle. Med venlig hilsen Familien Vilborg Jacobsen

Milanovej 8A, 3. th.

Underskrevet købsaftale på en uge

Solgte for nyligt hus med Amager Bolig som mægler. Efter en dag lå det første tilbud om at købe til prisen og efter en uge havde vi underskrevet en købsaftale på lad os bare sige et pænt beløb over prisen. Gennem hele forløbet var Christian, som var vores mægler, meget imødekommende, pålidelig og hurtig til at reagere på vores henvendelser. De medarbejdere vi har været i kontakt med hos Amager Bolig har virket flinke, effektive og kompetente. Alt i alt en super god oplevelse.

Thomas Johansen