Køberrådgivning

Vores mange års erfaring med salg af boliger og ikke mindst vores store indsigt i priser, bygningskonstruktioner, stand, juridiske forhold og i det hele taget godt købmandskab er vel nok det bedste fundament når køber skal rådgives om ny bolig.

Har køber ikke selv mod på at forhandle med sælgers repræsentant/ejendomsmægler gør vi det gerne, vi har den fordel at vi kan argumentere ud fra en professionel synsvinkel og taler samme "sprog" som sælgers repræsentant.

Som den eneste ejendomsmægler på Amager har vi ud over et unikt kendskab til den almindelige boligmasse, tillagt os en ekspertise i forbindelse med køb og salg af haveforeningshuse og kolonihaver. Ind imellem hænder det, at køber og sælger finder hinanden over hækken, og i den forbindelse kan det være godt givet ud, at tage os med på sidelinjen.

I modsætning til traditionel køberrådgivning hos advokater bevæger vi os hver eneste dag i boligmarkedet og har derfor fingeren på pulsen. Så når du skal købe og have et overblik over om boligens pris, stand, udformning er god til "prisen" så kan vi straks rådgive dig.

Vi er inde i hvordan en købsaftale skal skrues sammen for, at køber får boligen på de rigtige vilkår og betingelser og kan dermed også rådgive køber juridisk.

Den mere kedelige del af en handel er papirarbejdet, specielt omkring tinglysning er vi også klædt særligt på, og køberne får en professionel håndtering af skøde og refusionsopgørelse.

Har du en bolig i kikkerten eller har du brug for at finde en bolig, så lad os endelig høre fra dig.

Vi hjælper dig gerne med at købe og du kan frit vælge, hvor meget du vil have os til hjælpe med og dermed have indflydelse på honoraret.

En ting kan vi garantere dig, du får meget mere for dine penge ved at vælge en professionel køberrådgiver som os.