Køb Bolig

Køb bolig

Andelsboliger, ejerlejligheder, villaer og kolonihavehuse

Leder du efter drømmeboligen? Så er Amager Bolig det sikre valg. Her finder du en oversigt over, hvilke boliger vi har til salg på nuværende tidspunkt. Det er muligt at det du søger, ikke er i oversigten. Det kan være, at du måske allerede har fundet drømmeboligen, men er i tvivl om hvordan du skal gribe købet an. I begge tilfælde kan du med fordel søge køberrådgivning hos os. Vi har mange års erfaring med både køb og salg af bolig, hvilket giver os en unik indsigt i, hvordan man skal agere på boligmarkedet. Køb af ny ejendom er en stor investering, muligvis en af de største du foretager i dit liv, og kan derfor være et uoverskueligt projekt forbundet med en del usikkerhed. Der er mange faktorer man skal tage højde for. Alt fra pris og boligens stand, til bygningskonstruktioner og juridiske forhold. Det forventes ikke, man som køber har viden inden for alle disse områder. Derfor ser vi det hos Amager Bolig, som anbefalelsesværdigt, at søge køberrådgivning ved køb af ny bolig, lige meget hvor langt i forløbet du er.

 Forventningsafstemning

Det er vigtigt at du, som første led i boligkøbet, får overblik over din økonomi. Først når du ved hvor meget du har til rådighed, kan du få et reelt overblik over, hvad der er tilgængeligt for dig. Endvidere kan du derefter forventningsafstemme så du undgår store skuffelser, hvis du forelsker dig et hus, du faktisk ikke har råd til. Vi har erfaringer med, at de købere der har et fastlagt budget, for deres boligkøb, allerede er et stort skridt tættere på drømmeboligen.

Alt efter hvor langt i købsprocessen du er, kan det være anbefalelsesværdigt at tage til forskellige åbent hus arrangementer. Der er flere gode grunde til det kan hjælpe dig, også selvom det ikke nødvendigvis er drømmeboligen du er ude at kigge på. Det giver et helt andet billede af, hvor meget du får for pengene, når du er ude og se det med dine egne øjne. Når du har fastlagt dig et budget, kan du f.eks. tage ud og kigge på en bolig, som stemmer overens med dit budget og evt. andre parametre du ønsker. Det er med til, at give dig en fornemmelse af hvad du får for dine penge og dermed forventningsafstemme med dig selv.

 Ved du hvad du søger?

Har du ikke fundet drømmeboligen endnu, men har en helt klar ide om, hvad du leder efter? Vi om nogen, ved hvor uoverskueligt og kaotisk boligmarkedet kan være. Derfor har vi valgt, at gøre det nemmere for dig. Vi har oprettet et køberkartotek, som du gratis kan tilmelde dig. Kort sagt giver du os dine ønsker og krav, således vi ved hvad vi skal kigge efter. Herefter, bliver du underrettet, på mail, hver gang vi finder en bolig, som opfylder disse krav og ønsker. Det er ikke ensbetydende med, at du ikke stadig selv kan kigge efter drømmeboligen. Men det kan være vi finder noget, du måske havde overset. Endvidere kan det spare dig for en masse tid.

Hos Amager Bolig specialiserer vi os desuden i haveforeningshuse, hvorfor vi har oprettet et køberkartotek specielt til dig, som søger dette. Det kan du læse mere om i vores køberkartotek