Om du skal købe eller sælge, så er det Amager Bolig du skal vælge.

Hos Amager Bolig har vi en hel særlig niche i form af salg af haveforeningshuse til helårsbeboelse og kolonihavehuse. Ekspertisen er opstået gennem de seneste 10 år hvor vi har været den ejendomsmægler på Amager der har stået for absolut flest salg af disse boligtyper. Vi har gennem årene, sammen med både købere og sælgere, både hjulpet og banet vejen for at opnå de mest optimale vilkår når det kommer til både finansiering, forsikringer og ikke mindst kunne tilbyde den særlige og individuelle rådgivning hver enkelt forening kræver. Netop erfaring er afgørende når det kommer til at opnå et optimalt salg af disse boligtyper, da det ikke ”bare” er at sammenligne et salg at et haveforeningshus med en almindelig villa. I særdeleshed må man sige, at ”tillid” er et nøgleord, og vakler mægleren ryger tilliden fra kunden.

I takt med at vi har haft en særlig fokus på både køb og salg af kolonihave- og haveforeningshuse, har vi bl.a. udviklet er særligt køberkartotek der specifikt vedrører disse ejendomme (Se under fanen køberkartotek). De kunder som er registreret i vores køberkartotek, er typisk kunder som vi har været i personlig dialog med. Det betyder, at vi har haft mulighed for at orientere kunden dels om det specielle ved boligtypen, men også omkring mulighederne for at opnå realkreditbelåning i de enkelte ejendomme. Vi har banet vejen til en hurtigere afklaring, når det kommer til optimal belåning, da det langt fra er alle kreditforeninger som tilbyder lån i disse boligtyper. Vores påstand er således, at kunder der kigger på bolig igennem os, vil være bedre klædt på og mere afklarede når der skal sættes en underskrift på en købsaftale.

På Amager ligger der 6 haveforeninger langs metrobanen fra DR byen mod Fields. Alle med hver deres charme og fordele. Fælles for dem alle er dog den unikke stemning og historie de hver især repræsenterer. Læs mere om de enkelte foreninger, eller kom og besøg os når vi holder åbne huse i de forskellige foreninger. Ring 69 80 80 10 for nærmere information.

http://www.hfengly.dk/
http://www.bastiansminde.dk/
http://hfsundbyvester.dk/
http://www.hf-elmebo.dk/
http://vaaren.dk/
https://pfkongelund.com/

Går du i tanker om at sælge dit haveforeningshus, så tøv ikke med at kontakte os. Vi ligger formentlig allerede inde med potentielle købere til din ejendom.