Amager bolig - Dragør

Strandgade 36
2791 Dragør
Morten Vesterlund
Morten Vesterlund
Salg og vurdering
Preben Larsen
Preben Larsen
Indehaver, ejendomsmægler
Victoria Westen Michaelsen
Victoria Westen Michaelsen
Sagskoordinator, Køberrådgiver
Christian Larsen
Christian Larsen
Indehaver, ejendomsmægler
Britt Ahlefeld Engel
Britt Ahlefeld Engel
Salg og vurdering

Amager Bolig er kommet til Dragør.

Dragør er en lille havneby, som ligger på øen Amager lige ud for København.

Dragør er nok mest kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst. Den Gamle By i Dragør er et charmerende område bestående af små gule huse. Karakteristisk for et Dragør-hus er en sorttjæret sokkel, vandskurede og kalkede ydervægge afsluttet med hvide gesimser. Det røde tag har opskalkning og hvidkalket rygning. Vinduerne er sprossede og oliemalede. Stilen er enkel og prunkløs. Det er en af Danmarks bedst bevarede byer fra 1700-tallet som byder på en helt unik stemning når man går i de små snævre gader mellem de lave fiskerhuse. Den Gamle By ligger lige ned til Dragør Havn, hvor du kan finde små, hyggelige restauranter og cafeer.

På havnen finder du også Dragør Røgeri. De har kun åbent i sommerhalvåret, hvor de til gengæld åbner op for deres udendørs terrasse. Her kan du sidde og kigge ud over vandet til Sverige og nyde godt af deres mange lækkerier.

Om sommeren er der desuden et væld af aktiviteter på havnen. Du kan eksempelvis deltage i havnefesten i august måned. Det er et festligt, folkeligt og fornøjeligt arrangement med musik, sang, mad, tivoli med mere.

Som opland til Dragør gamle bydel, ligger det børnevenlige Søvang.

Søvang er en del af Dragør, som ligger ca. 2 km fra Den Gamle By. Det er et gammelt sommerhusområde, men med tiden er det blevet et af de mest eftertragtede steder at bo på Amager. Store flotte huse skyder op i denne lille del af Dragør, hvor man har mulighed for at kombinere strand, natur og skov. Søvang er desuden kendt for at have Danmarks længste private badebro, som beboerne selv sætter op og tager ned hver sommer. Kongelundsskoven grænser op til Søvang. Det er en meget stor og smuk skov. Her kan man gå lange ture i fred og ro og bare nyde den danske natur – både sommer og vinter. Gemt i denne smukke skov ligger også Kongelundsfortet. Her er det ideelt at tage børnene med, hvor de kan løbe frit omkring og lege på det store område med militære forhindringsbaner.

I 2015 var vi så heldige at kunne åbne endnu en ejendomsmæglerbutik i Dragørs gamle bydel, lige ned til havnen. Det betyder for vores kunder, at vi kan præsentere dem for det mest besøgte udstillingsvindue i hele Dragør samtidig med at man har mulighed for at benytte en ejendomsmægler som både har berøring og føling med markedet i og omkring Dragør, da vi sælger boliger på hele Amager.