VIA INTELLIGENT ANNONCERING PÅ FACEBOOK, TWITTER OG ISTAGRAM FINDER VI
KØBEREN TIL DIN BOLIG.


Danskernes medievaner er under konstant forandring. Avisen har fortsat interesse, men de sociale medier ligger stærkt i overhalingsbanen. Så skal du sælge din bolig, anbefaler vi intelligent annoncering på de sociale medier som supplement til den traditionelle markedsføring.

SOCIAL ADS er et nyt og intelligent software, som gør det muligt for boligsælgere at lave intelligent annoncering på de sociale medier. Det smarte ved Social Ads er, at der defineres et unikt køberpotentiale til den enkelte ejendom, hvilket gør det muligt at målrette annonceringen til specifikke brugere på Facebook, Twitter, Instagram m.fl.

Annoncerne placeres på brugernes sociale ”væg” og antallet af visninger styres af løbende målgruppematch samt af kliks, likes, delinger og kommentarer.


Den nyeste undersøgelse af danskerne viser imidlertid, at 58,9% af Med social Ads arbejdes proaktivt med både aktive, overvejende og passive boligsøgende. Det betyder at køberpotentialet udvides med 58,9%. Traditionel markedsføring via avisannoncer og boligportaler er ofte kun rettet mod de aktivt boligsøgende – dvs. 7,5 i Danmark.

befolkningen kan have interesse, hvis de bliver gjort opmærksom på den rigtige bolig. (kilde/ Webpol – december 2016)


Når en Social Ads kampagne sættes i gang, spejles målgruppens fakta og HEMMELIGHEDEN bag Social Ads, er at der opsamles brugerinformation – fakta og adfærd – via trafik på Google og på ejendomsmæglers hjemmeside. Herudfra defineres den potentielle målgruppe af aktive, overvejende og passive købere til netop din bolig.

adfærd op i mod brugerdata fra Facebook mv. Herefter udsendes din boligannonce til de brugere, som matcher målgruppen.


Når du bruger Social Ads mangedobles antallet af besøgende på din bolig. Vi oplever, at eksponeringen stiger med op til 13 gange den ”normale” trafik.
(Kilde/ Mindworking A/S – December 2016)

Går du i salgsovervejelse og ønsker en vurdering af din bolig, så kontakt Amager Bolig allerede i dag på tlf. 69 80 80 10. Vi har det ekstra der til
at finde køberen til din bolig.