Bolbrovej 5, 2770 Kastrup

Tidssvarende indretning kombineret med idyllen og charmen ved et træhus - Bolbrovej 5

Beliggende i Tårnby med lave ejendomsskatter, på grænsen til Københavns Kommune, og ikke langt til Ørestaden ligger dette yderst charmerende og veldisponerede træhus fra 2009. Ejendommen ligger i rolige og børnevenlige omgivelser med bl.a. Nordregårdskolen, børneinstitutioner og indkøb i gåafstand. Her er masser af gode kvadratmeter i stilrent og moderne design med en indretning der er oplagt til børnefamilien med brug for plads. Huset er placeret ideelt på grunden således at der er sol i haven fra tidlig morgen til sen aften. Foruden egen caport, og opbevaringsskur i baghaven, har grunden en strørrelse der indbyder til leg, boldspil og trampolin mens de stille aftener kan nydes på træterrassen.

Ejendommen er indrettet med rummelig entre med trappeløb til 1. sal og adgang til gæstetoilet med brus. Herfra går man videre ind i et dejligt stort køkken alrum med elementer fra HTH - et oplagt samlingssted for familien, som emmer af atmosfære og hvor lyset strømmer ind fra de sydvendte vinduespartier. I forlængelse heraf ligger stuen på ca. 28 m2. der ligesom alrummet har adgang til haven via sprossede fløjdøre. Igen er der tale om et rum med godt lysinfald, masser af gulvplads og gode indretningsmuligheder. Endvidere finder vi bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til haven. Her er så at sige tale om et hus der gør det let at kombinere ude- og indearealer. Går vi på 1. sal, træder vi op i på et kæmpe repos / alrum i forbindelse til 4 velfordelte værelser samt endnu et badeværelse med brus.

En gennemført ejendom med en tidssvarende indretning kombineret med idyllen og charmen ved et træhus til den pladskrævende familie. Huset opvarmes idag med elvarme bl.a. via solpaneler og genvex. Sælgers samlede elforbrug inkl. varme har været på kr. 18.303,-. For fremvisning eller yderligere spørgsmål, kontakt Christian Larsen fra Amager Bolig: cl@amagerbolig.dk