Amager bolig - København

Amagerbrogade 275
2300 København S
Telefon: 69 80 80 10
Morten Vesterlund
Morten Vesterlund
Salg og vurdering
Preben Larsen
Preben Larsen
Indehaver, ejendomsmægler
Victoria Westen Michaelsen
Victoria Westen Michaelsen
Sagskoordinator, Køberrådgiver
Christian Larsen
Christian Larsen
Indehaver, ejendomsmægler
Britt Ahlefeld Engel
Britt Ahlefeld Engel
Salg og vurdering

Amager

Amager Bolig Amagerbrogade,

Velplaceret på Amagerbrogade, midt i det pulserende by- og handelsliv ligger vores ejendomsmæglerbutik, hvor vi står klar til at tage imod vores kunder. Vi er beliggende i forlængelse af bus centralen på Sundbyvester Plads og Vejlands Allé, samt grænsende op til det attraktive ”Græske kvarter” som består at hyggelige villaveje, hvor den typiske køber, er børnefamilien der prioriterer at være tæt på byen og alligevel sætter pris på den hyggelige forstadsstemning hvor man i baggrunden hører fugle der kvidrer og børneleg.

Amager. Øen i Øresund ved Sjællands østkyst, nær København K med strand, skov og lidt for en for enhver. Øen som alle har en mening om, og som i tidens løb har lagt navn til lidt af hvert – lige fra en hylde, til en mad til et æresord. Amager omfavner mangt om meget, og her er plads til alle.

Fra Amagerbro og Islands Brygge, hvor der er plads til både studerende i andels- og ejerboliger, købt af dem selv eller forældrene, og trendy byboere, der vil bo centralt med albuerum og udsigt til vand. Til Ørestaden, der rummer prægtige rekreative områder og en spændende byplan med store visioner. Her er ejerlejligheder og rækkehuse til familier, singler, ældre og unge, som på 10 minutter i metroen kan stå i Kbh. K. Langs metrolinjen ligger charmerende haveforeningshuse, hvor kreative par og familier kan bo hele året. Her løber børnene gennem hækken ind til naboen, og stemningen af et mini-Christiania emmer i baggrunden.

På Amager Fælled kombineres by- og landlivet med større lejligheder samt rækkehuse, hvor der er plads til at boltre sig – inde som ude. Det er i særlig grad den verdensberømte danske arkitekt, Bjarke Ingels’, bemærkelsesværdige byggerier der fascinerer. Særligt VM Husene, VM Bjerget og 8TALLET er toneangivende byggerier i Ørestaden.

Amager Strandpark med sine 4,6 kilometer badekyst og en 400 meter lang lagune lægger rammerne om en helt ny dimension når det kommer til aktiviteterne omkring ”Amagers Manhattan”. Boligerne er luksuriøse, udsigten er sublim og nærmiljøet får en til at føle sig tættere på syden. Her er tale om en unik bydel hvor interessen for at bo, kun bliver større og større.

Overvejer du enten at sælge din bolig eller flytte til Amager Strandpark, kan du med fordel tage kontakt til Amager Bolig. Vi er den lokale ejendomsmægler på Amager med mange års erfaring og ekspertise i køb og salg af både villaer, ejerlejligheder og ikke mindst haveforeningshuse. Vi glæder os til at høre fra dig.